Tällä sivulla on Koha-Suomen hallituksen tiedotteet vuodelta 2023. Ylimmäisenä on aina uusin tiedote.

Koha-Suomen hallituksen tiedote 1/2023

Hei kaikille!

Hallituksen vuoden ensimmäinen kokous olikin tiukka paketti ja paljon asiaa. Kävimme huolella läpi tiekartan ensimmäisen toteuman – paljon on tehty ja paljon on tekemistä. Tiekartan avulla on aiempaa selkeämpää seurata asioiden etenemistä. Liitteenä sekä esitys että excel. Nämä molemmat kannattaa tsekata ja käydä myös kimppojen kokouksissa läpi.

Lisäksi asialistalla oli tietoturva- ja tietosuojasuunnitelman tilannekatsaus ja osakassopimuksen päivittäminen. Molemmista käytiin vilkas keskustelu ja näillä näkymin molemmat saadaan hallitukseen päätettäviksi kevään aikana.

Toimitusjohtajan raportti on tuttuun tapaan liitteenä, juurikaan mitään ei ole vielä ehtinyt tapahtua, mutta työnalla on paljon. Viime vuoden talouden toteuma oli kanssa listalla ja talous painuu hiukan miinukselle, mutta se ei ole ongelma.

Olettehan huomanneet, että työryhmien muistiot löytyvät nykyisin kätevästi Koha-Suomen sivuilta: https://koha-suomi.fi/muistiot . Sieltä löytyy jo tämän vuoden asiantuntijaryhmän ekan kokouksen muistio.

Oikein hyvää alkanutta vuotta teille kaikille!

t. Rebekka

Rebekka Pilppula
Kirjastopalvelujohtaja – Direktör för biblioktekstjänster – Library Services Director
Turun kapunginkirjasto – Åbo stadsbibliotek – Turku City Library

Liitteet:

TiekarttaTammikuu2023.pdf
Toimitusjohtajanraportti1_2023.pdf
Tiekartta2023tammikuu.xlsx